Audiovisueel dealer

Schermafbeelding20171219om114948

Display

item1

Een mooi beeld verkoopt zichzelf en zegt meer dan 1000 woorden

Displays veroveren een steeds prominentere plaats in vergaderruimtes, leslokalen, winkels en het straatbeeld. Ze combineren haarscherp beeld met een optimale kleurenweergave en zijn ook nog eens energiezuinig. Met een beeldscherm kun je veel meer doen dan alleen beelden tonen en presenteren.

Zo kun je bijvoorbeeld adverteren of betrokkenheid creëren bij je klanten door middel van een interactieve display met touchscreen en twitter feed. Het display kan ook informatie geven. Zo kan hij als bewegwijzering dienen, bijvoorbeeld om in een hotel te laten zien naar welke congreszaal je gasten moeten. En waarom zou je als tankstation niet meteen de laatste file-informatie op je scherm laten zien? Of de dagaanbieding?

Displays zijn veelal voorzien van een ingebouwde digital signage mogelijkheid, Hotel Mode en IP functies. Ze kunnen ook gebruik maken van Android en Google Cast technologie. Google Cast stelt gebruikers in staat om content van een smartphone, tablet of laptop gemakkelijk en rechtstreeks te tonen op een display. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van de apps via het Android platform.

Displays zijn verkrijgbaar in allerlei groottes, beeldverhoudingen, resoluties en toepassingsmogelijkheden. ATH Creative Media is distributeur van de kwaliteitsmerken LG, Sony en BenQ.

Projection

item2

De verbazing zien op het gezicht van je toehoorders is het grootste compliment

ATH Creative Media levert een compleet assortiment aan professionele audiovisuele middelen. Van projectoren tot een hele range aan ophang- een verrijdbare systemen. Van alle soorten bekabeling tot projectieschermen en switchers. Van audio-oplossingen tot controlesystemen voor presentatieruimtes.

Een presentatieruimte voorzien van kwalitatief goede en betrouwbare apparatuur heeft meerwaarde. De impact van de spreker/spreekster is bewezen groter. Een (goed) beeld zegt niet voor niets meer dan duizend woorden. Slecht beeld en een slechte verstaanbaarheid doen daarentegen afbreuk aan de presentatie. Zorg ervoor dat zaken waar invloed op uitgeoefend kan worden in orde zijn en goed functionerende audiovisuele apparatuur is er daar één van.

ATH Creative Media is distributeur van de kwaliteitsmerken Epson, BenQ, Sony, Ricoh, Projecta, Conen, Vogel’s, Chief, Extron, Audac, DA-Lite.

Digital Signage

item3

Het juiste antwoord op het snelgroeiende digitale media tijdperk

Digital Signage, ook wel Narrow Casting genoemd is het uitzenden en tonen van informatie naar en op beeldschermen. Het is gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats op een specifieke tijd. Digital Signage kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf, elke school, non profit instelling en sportvereniging een mooie, effectieve, verfrissende en moderne manier om naar personeel, klanten, bezoekers, patiënten en passanten te communiceren.

ATH Creative Media heeft een eigen ontwikkelde Digital Signage oplossing onder de naam TiC Narrow Casting. De afkorting TiC staat voor Total Information Control. TiC Narrow Casting is een softwareoplossing die je in staat stelt al je communicatie, die je op beeldschermen wilt uiten, op zeer eenvoudige en overzichtelijke wijze te managen. De volgende kernwoorden staan centraal binnen deze software.

Eenvoud
Als je kunt werken in jouw eigen agendasysteem, dan kun je ook werken met TiC Narrow Casting

Flexibiliteit
Bedien iedere doelgroep met maatcontent, wanneer en waar jij het wilt

Tijd- en kostenbesparing
Al je communicatie in één pakket en op afstand te managen.

ATH Creative Media is distributeur van de kwaliteitsmerken TiC Narrow Casting en Signage Live.

 

Wireless & Collaboration

item4

Het is nog steeds onbegrijpelijk, zelfs als je weet hoe het werkt

Draadloze samenwerking in alle formaten, op alle locaties en met alle apparaten.

Wireless & Collaboration is een unieke oplossing voor het delen van kennis, die gebruikers in staat stelt alle soorten presentatiemateriaal te gebruiken uit een bijna onbeperkt aanbod van zowel digitale als fysieke bronnen. Wireless & Collaboration beschikt over uitgebreide BYOD, opname-, streaming en mediaspeler functionaliteiten.

Het spelen, weergeven, opnemen en streamen van alle gangbare media tegelijkertijd is mogelijk, waardoor ongelooflijke veelzijdigheid tijdens vergaderingen, lezingen, en samenwerksessies ontstaat. Informatie is gemakkelijk beschikbaar, of het nu lokaal opgeslagen, in de cloud of op een USB-stick staat.

Wireless & Collaboration is een ideaal systeem voor inspirerende betrokkenheid, interactie en samenwerking, zowel in het onderwijs als in zakelijke omgevingen.

Omdat kennis ertoe doet – voor ons allemaal!

ATH Creative Media is distributeur van de kwaliteitsmerken wePresent, Mersive Solstice en WolfVision Cynap.

Partners

 

namen

 

namm2

Schermafbeelding20171202om234309